Danielle Braun

Tevens dagvoorzitter 

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog, directeur van de Academie voor Organisatiecultuur en auteur van ‘Da’s gek’ en de prijswinnende boeken ‘Building Tribes’,  en de ‘De Corporate Tribe’. Danielle was 25 jaar manager / bestuurder, tegenwoordig reist ze de wereld rond. Tijdens haar reizen is ze op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Danielle zet zich als expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap in om organisaties klaar te maken voor verandering.   

Lidewey van der Sluis

Prof. Dr. Lidewey van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talentmanagement aan de Nyenrode Business Universiteit. Tevens is zij buitengewoon hoogleraar aan de North-West University in Zuid-Afrika en visiting professor aan de Berlin School for Creative Leadership. Zij heeft 180+ publicaties op haar naam staan en opereert in de driehoek van wetenschap, bedrijfsleven, en overheidsinstellingen. Lidewey is een bevlogen spreker en strategisch adviseur op het gebied van talentmanagement en organisatie-ontwerp.   

Hans Vermaak

<onder voorbehoud>

Dr. Hans Vermaak is zelfstandig adviseur, docent en onderzoeker. Hij is tevens senior research fellow bij NSOB. Hans is vooral actief rond complexe veranderopgaven, vaak met een maatschappelijk tintje. Hans is onder meer bekend als auteur Iedereen Verandert, Plezier beleven aan taaie vraagstukken en de bestseller Leren veranderen (geheel herziene druk). 

Shirine Moerkerken

Shirine Moerkerken is interventiekundige. Ze helpt bestuurders, directeuren, managers en medewerkers in organisaties bij het veranderen van de wijze waarop zij antwoorden geven op maatschappelijke vraagstukken. Shirine leerde het ambacht van interventiekunde van een aantal leermeesters, die aan de wieg hebben gestaan van dit mooie vak. In 2008 richtte zij Strange | Strategy and Change op, een netwerk van interventiekundigen en kunstenaars die het bestaande denken binnen organisaties veranderen op een methodisch verantwoorde en voor betrokkenen respectvolle en veilige manier. 

Leike van Oss

Leike van Oss is organisatieadviseur, interim-manager en teamcoach. Zij is gefascineerd door de rommelige werkelijkheid en hoe die afwijkt van ambities en plannen. De schoonheid van imperfectie en de slimme oplossingen die daarin worden gevonden blijven een bron van plezier. Leike vormt samen met Jaap van ’t Hek Organisatievragen (www.organisatievragen.nl). Samen met Jaap schreef zij de boeken Onveranderbaarheid van organisaties, Ondertussen in de organisatie, Onderweg; pragmatisch veranderen van robuuste organisaties (winnaar Ooa-boek-van-het-jaar 2015) en Onomkeerbaar organisatiegedrag veranderen.

Joris Brenninkmeijer

Joris Brenninkmeijer is teambegeleider en organisatieontwikkelaar. In begeleidingstrajecten zoekt hij, zorgvuldig en met humor, naar de juiste vraag als startpunt voor het goede gesprek. Zijn mooiste vraag is: ‘Wat gaat je hierbij aan het hart?’ 

In januari 2020 is hij samen met Mieke Voogd het Bureau Begeleidingskunst gestart, met als missie: bijdragen aan moedige gesprekken over goed werk, door leiders, begeleiders en professionals.  

Mieke Voogd

Mieke Voogd is coach, supervisor en opleider van professioneel begeleiders. Haar manier van werken kenmerkt zich door, met veel aandacht, op een speelse manier te zoeken naar de volgende stap. Haar favoriete vraag is: ‘Zou je dat ook anders kunnen zien?’ 

In januari 2020 is zij samen met Joris Brenninkmeijer het Bureau Begeleidingskunst gestart, met als missie: bijdragen aan moedige gesprekken over goed werk, door leiders, begeleiders en professionals. 

Gytha Heins

Gytha Heins is bedrijfskundige en oprichter van Be7 Organisatie- en Leiderschapsontwikkeling. Ze ontwerpt en faciliteert leiderschaps- en veranderprocessen voor profit- en not-for-profitorganisaties. Daarbij werkt zij onder andere samen met de Rotterdam School of Management. Daarnaast verzorgt zij lezingen en ontwerpt ze leerprocessen over aanspreken. 

Gytha is een ervaren sparringpartner en (team)coach voor directie- en managementteams en maakt zaken graag ‘af’ met de medewerkers. Het gaat haar aan het hart dat we in organisaties zo veel energie kwijtraken aan ergernissen en (politiek) gedoe. 

Foto: Donald van Hasselt

Ina Ahuis

Ina Ahuis is gespecialiseerd in leren in organisaties en werkt als organisatieadviseur aan samenwerkingsvraagstukken. Ze ontwikkelde daarnaast haar eigen leergang, is docent bij verschillende instituten en treedt op als coach. Zij stelt betrokkenen in staat fundamenteel anders te kijken, geeft praktische handvatten om betekenisvol samen te werken en zorgt dat er wat te lachen valt. 

Raymon Geurts

Raymon Geurts is founder van Berckeley Square en Happy Companies. Raymon heeft jarenlange ervaring in het bouwen aan Gelukkige Organisaties vanuit bestaande organisaties, waarbij het start bij het erkennen van de huidige staat van bewustzijn in de organisatie. Raymon is auteur van het recent verschenen boek ‘De Gelukkige Oganisatie’.   

Simon van der Veer

Simon van der Veer (1981) is organisatieadviseur en verbonden als partner aan Holland Consulting Group. Hij is daarnaast radiocolumnist bij BNR, redactielid bij Managementsite.nl en (mede)auteur van o.a. de managementboeken We presteerden nog lang en gelukkig, Move before you’re ready, Platgetreden paden, Kijk het beest in de bek en De Vanzelforganisatie. Hij is een voorstander van een pragmatische en nuchtere manier van organiseren en veranderen. Hij helpt opdrachtgevers met vraagstukken die liggen op het snijvlak van strategie en samenwerking, structuur en sturing. 

 

Gulian van Maanen

<onder voorbehoud>

Gulian van Maanen is adviseur, trainer en procesbegeleider met een jarenlange staat van dienst.  Hij is vooral actief bij het opstarten van complexe programma’s of projecten en het begeleiden van organisaties om hun projecten op orde te krijgen. Het laten samenwerken van partijen met uiteenlopende belangen, mn in de bouw en infra, is een belangrijk aandachtspunt in zijn werk. Daarnaast is hij denker over leiderschap, hetgeen resulteerde in het boek Bassisme, Grondtoon van Leiderschap. Hierin gebruikt hij de rol van de bas in de muziek als metafoor voor de ideale stijl om professionals en millennials aan te sturen.  

Hans Wopereis

Hans Wopereis is mede-directeur en -eigenaar van ITIP School voor Leven en Werk. Hij geeft leiding aan de teams die zich bezighouden met organisatieontwikkeling, loopbaanbegeleiding en het organiseren van bezinningstochten. Sinds zijn 24ste levensjaar geeft hij regelmatig lezingen over onderwerpen die gerelateerd zijn aan het leven en werken vanuit bezieling en vertrouwen. Auteur van o.a. ‘Bezieling werkt.  

Eric de Blok

Eric de Blok is al meer dan 25 jaar actief als organisatieadviseur bij GNG Consultancy/ Natuurvisie om organisaties te ondersteunen en coachen bij borgings-, optimalisatie- en verandervraagstukken. Daarnaast is Eric zoöloog, inspirator, coach, trainer en gids. Met de gevolgde studies zoölogie, psychologie, MBA en Innovatiekunde zoekt hij zijn hele leven raakvlakken tussen de natuur, menselijk gedrag en management.  

 

 

 

7 event trends in 2020 en hoe je deze
 7 event trends in 2020 en hoe je deze